• Barbecue sauce  Barbecue sauce
  350ml  Да се чува на собна температура од 5 до -10*C. По отварањето да се чува во фрижидер.
 • Barbecue sauce  Barbecue sauce  Да се чува на собна температура од 5 до -10*C. По отварањето да се чува во фрижидер.