• Прелив на десерти со вкус на чоколадо  гликозен сируп, шеќер, вода, какао во прав мин. 8%, модифициран пченкарен скроб, емулгатор: (E322), арома ванилин,
  регулатор на киселост: (E330), конзерванс (Е202), готварска сол. Содржи соја.
  Наменет за преливање и декорирање на сладоледи, овошни салати, пудинзи, палачинки и други колачи.


  Чоколаден
  прелив 350г  Пред употреба да се промеша. Да се чува на ладно место.
 • Прелив на десерти со вкус на чоколадо  гликозен сируп, шеќер, вода, какао во прав мин. 8%, модифициран пченкарен скроб, емулгатор: (E322), арома ванилин,
  регулатор на киселост: (E330), конзерванс (Е202), готварска сол. Содржи соја.
  Наменет за преливање и декорирање на сладоледи, овошни салати, пудинзи, палачинки и други колачи.


  Чоколаден
  прелив 1000г  Пред употреба да се промеша. Да се чува на ладно место.