• Информации за КИМ  Друштво за производство и промет КИМ Славчо увоз-извос ДООЕЛ Неготино основано е на 30.06.1999 година, со основна дејност прерабтка и конзервирање на овошјe и зеленчук.


  КОНТАКТ  Адреса:
  ул. Индустриска бб. Неготино
  e-mail:
  info@kim.com.mk
  телефон:
  +389 (0)43 362 760
  факс:
  +389 (0)43 370 761
 • Прелив на десерти со вкус на чоколадо  гликозен сируп, шеќер, вода, какао во прав мин. 8%, модифициран пченкарен скроб, емулгатор: (E322), арома ванилин,
  регулатор на киселост: (E330), конзерванс (Е202), готварска сол. Содржи соја.
  Наменет за преливање и декорирање на сладоледи, овошни салати, пудинзи, палачинки и други колачи.


  Чоколаден
  прелив 1000г  Пред употреба да се промеша. Да се чува на ладно место.