• Мајонез деликатесен  Сончогледово масло (мин 75%), вода, жолчки, оцет, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер,
  регулатор на киселост: лимонска киселина, ароми, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Деликатесен 12ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.
 • Мајонез деликатесен  Сончогледово масло (мин 75%), вода, жолчки, оцет, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер,
  регулатор на киселост: лимонска киселина, ароми, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Деликатесен 50ml

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Мајонез деликатесен  Сончогледово масло (мин 75%), вода, жолчки, оцет, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер,
  регулатор на киселост: лимонска киселина, ароми, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Деликатесен 90ml

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Мајонез деликатесен  Сончогледово масло (мин 75%), вода, жолчки, оцет, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер,
  регулатор на киселост: лимонска киселина, ароми, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Деликатесен 235ml

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Мајонез деликатесен  Сончогледово масло (мин 75%), вода, жолчки, оцет, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер,
  регулатор на киселост: лимонска киселина, ароми, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Деликатесен 500ml

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Мајонез деликатесен  Сончогледово масло (мин 75%), вода, жолчки, оцет, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер,
  регулатор на киселост: лимонска киселина, ароми, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Деликатесен 630ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.
 • Мајонез деликатесен  Сончогледово масло (мин 75%), вода, жолчки, оцет, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер,
  регулатор на киселост: лимонска киселина, ароми, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Деликатесен 1000ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.
 • Мајонез деликатесен  Сончогледово масло (мин 75%), вода, жолчки, оцет, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер,
  регулатор на киселост: лимонска киселина, ароми, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Деликатесен 3000ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.
 • Мајонез деликатесен  Сончогледово масло (мин 75%), вода, жолчки, оцет, сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер,
  регулатор на киселост: лимонска киселина, ароми, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Деликатесен 4500ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.