• Корисни информации:  Energy 502kJ
  120kcal
  Protein 0g
  Carbohydrate 28g
  Sugar 17g
  Dietary Fiber 200g
  Fat 0g
  Saturated Fat 0g
  Sodium 1060mg
  Potassium 22mg
  Мајонез
  Деликатесен 50гр

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина, лимонска киселина, згуснувач (кснантан гума, гуар гума), конзерванси ( калиум сорбат, натриум бензоат).
 • Корисни информации:  Energy 502kJ
  120kcal
  Protein 0g
  Carbohydrate 28g
  Sugar 17g
  Dietary Fiber 200g
  Fat 0g
  Saturated Fat 0g
  Sodium 1060mg
  Potassium 22mg
  Мајонез
  Деликатесен 90гр

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Корисни информации:  Energy 502kJ
  120kcal
  Protein 0g
  Carbohydrate 28g
  Sugar 17g
  Dietary Fiber 200g
  Fat 0g
  Saturated Fat 0g
  Sodium 1060mg
  Potassium 22mg
  Мајонез
  Деликатесен 235гр

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Корисни информации:  Energy 502kJ
  120kcal
  Protein 0g
  Carbohydrate 28g
  Sugar 17g
  Dietary Fiber 200g
  Fat 0g
  Saturated Fat 0g
  Sodium 1060mg
  Potassium 22mg
  Мајонез
  Деликатесен 630гр

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Корисни информации:  Energy 502kJ
  120kcal
  Protein 0g
  Carbohydrate 28g
  Sugar 17g
  Dietary Fiber 200g
  Fat 0g
  Saturated Fat 0g
  Sodium 1060mg
  Potassium 22mg
  Мајонез
  Деликатесен 3000гр

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,