• Мајонез лесен/посен  Рафинирано сончогледово масло, вода, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Лесен/Посен 50ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.
 • Мајонез лесен/посен  Рафинирано сончогледово масло, вода, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Лесен/Посен 500ml

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Мајонез лесен/посен  Рафинирано сончогледово масло, вода, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Лесен/Посен 630ml

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Мајонез лесен/посен  Рафинирано сончогледово масло, вода, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Лесен/Посен 1000ml

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,
 • Мајонез лесен/посен  Рафинирано сончогледово масло, вода, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Лесен/Посен 5000ml

  Состав: Концентрат од домати, вода, шеќер, оцет, модифициран скроб, гликозен сируп, сол, природна арома, киселина,