• Мајонез салатен  Рафинирано сончогледово масло, вода, жолчкa, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Салатен 500ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер. лимонска киселина, згуснувач (кснантан гума, гуар гума), конзерванси ( калиум сорбат, натриум бензоат).
 • Мајонез салатен  Рафинирано сончогледово масло, вода, жолчкa, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Салатен 630ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.
 • Мајонез салатен  Рафинирано сончогледово масло, вода, жолчкa, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Салатен 1000ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.
 • Мајонез салатен  Рафинирано сончогледово масло, вода, жолчкa, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Салатен 2500ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.
 • Мајонез салатен  Рафинирано сончогледово масло, вода, жолчкa, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202
  Мајонез
  Салатен 4500ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.


 • Мајонез салатен  Рафинирано сончогледово масло, вода, жолчкa, оцет, модифициран скроб, (Е1422, Е1450), сенф (вода, семе од бел синап, оцет, готварска сол, шеќер, зачини, конзерванс Е-202), сол, шеќер, згуснувач (Е415, Е412)
  регулатор на киселост: лимонска киселина, арома, конзерванс Е-202


  Мајонез
  Салатен 5000ml  Да се чува на температура од 5 до 20*C. По отварање да се чува во фрижидер.