• Мармалад од јагода



    овошје (50% јагода), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.




    Мармалад
    од јагода



    Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
  • Мармалад од кајсии



    овошје (50% слива), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.




    Мармалад
    од кајсии



    Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
  • Мармалад од сливи



    овошје (50% слива), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.




    Мармалад
    од сливи



    Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
  • Мармалад мешан



    овошје (50% слива), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.




    Мармалад
    мешан



    Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
  • Мармалад од праски



    овошје (50% праски), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи 67%.




    Мармалад
    од праски



    Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.