• Мармалад од јагода  овошје (50% јагода), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.
  Мармалад
  од јагода  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
 • Мармалад од кајсии  овошје (50% слива), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.
  Мармалад
  од кајсии  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
 • Мармалад од сливи  овошје (50% слива), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.
  Мармалад
  од сливи  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
 • Мармалад мешан  овошје (50% слива), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.
  Мармалад
  мешан  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
 • Мармалад од праски  овошје (50% праски), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи 67%.
  Мармалад
  од праски  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.