• Печурки
  720гр

  Пастеризирани шампињони  Шампињони сецкани, вода, готварска сол, лимонска киселина, витамин Ц, ловоров лист и бибер.
  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
 • Печурки
  300гр

  Пастеризирани шампињони  Шампињони сецкани, вода, готварска сол, лимонска киселина, витамин Ц, ловоров лист и бибер.
  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.