• Тартар сос  Рафинирано сончогледово масло, вода, ферментирани корнишони, оцетна киселина, шеќер, сол, модифициран скроб, сенф, кромид, копар,
  згуснувачи: ксантан, гуар гума;
  конзерванс: калиум сорбат, природни ароми. Производот не содржи јајца и производи од јајца.


  Тартaр сос
  50мл  Да се чува на собна температура од 5 до -10*C. По отварањето да се чува во фрижидер.
 • Тартар сос  Рафинирано сончогледово масло, вода, ферментирани корнишони, оцетна киселина, шеќер, сол, модифициран скроб, сенф, кромид, копар,
  згуснувачи: ксантан, гуар гума;
  конзерванс: калиум сорбат, природни ароми. Производот не содржи јајца и производи од јајца.


  Тартар сос
  90 мл  Да се чува на собна температура од 5 до -10*C. По отварањето да се чува во фрижидер.
 • Тартар сос  Рафинирано сончогледово масло, вода, ферментирани корнишони, оцетна киселина, шеќер, сол, модифициран скроб, сенф, кромид, копар,
  згуснувачи: ксантан, гуар гума;
  конзерванс: калиум сорбат, природни ароми. Производот не содржи јајца и производи од јајца.


  Тартар сос
  500 мл  Да се чува на собна температура од 5 до -10*C. По отварањето да се чува во фрижидер.