• Кечап
  без конзерванси
  350гр

  Кечап без конзерванси:  Вода, концентрат од домати, шеќер, оцет, модифициран скроб, сол, природна арома.
  Киселина: лимонска киселина, згуснувач (Е-415, Е-412), сува материја мин 25%.
  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
 • Мармалад
  од кајсии

  Мармалад од кајсии  овошје (50% слива), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.
  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
 • Мармалад
  од сливи

  Мармалад од сливи  овошје (50% слива), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.
  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
 • Мармалад
  мешан

  Мармалад мешан  овошје (50% слива), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи мин 67%.
  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.
 • Мармалад
  од праски

  Мармалад од праски  овошје (50% праски), шеќер, регулатор на киселост лимонска киселина, средство за желатирање пектин. Произведено од 50г овошје на 100г производ. Суви материи 67%.
  Да се чува на собна температура. После отварањето да се чува во фрижидер.